Moros i Cristians

A finals de setembre a Altea, se solapen les festes patronals en honor al Santíssim Crist del Sagrari i Els moros i Cristians, en honor a Sant Blai.

Són unes celebracions molt participatives amb un gran ventall festiu i un ambient immillorable. Desfilades, revetlles, mascletaes, barraques alternen amb actes religiosos com l’Ofrena de flors a la Mare de Déu del Consol, l’escenificació del Crist al poble, processons… i l’Entrà de la Murta.

 

Festes Patronals a Altea se celebren l’última setmana del mes de setembre. Les celebracions en honor al Santíssim Crist del Sagrari i Sant Blai són les més participatives i tenen lloc al costat de les Festes de Moros i Cristians.

El major protagonisme d’aquestes festes se l’emporten les diferents desfilades, amb vestits i maquillatges increïbles, en què es representen les entrades mora i cristiana, al llarg dels carrers principals del nucli antic d’Altea.

Les festes de Moros i Cristians són molt típiques per tot el territori de la Costa Blanca. Podem trobar els Moros I Cristians d’Alcoi, els Moros i Cristians d’Elda o els Moros i Cristians de Calp, que al costat dels d’Altea, són els més destacats.

Galeria d’imatges de Moros i Cristians a Altea

2017 · VisitAltea · Tots els drets reservats

Condicions legals | Política de privadesa | Cookies

Desenvolupat amb  per: Digiworks Spain