Vela en Altea

Diuen els apassionats de la navegació que les sensacions que s’experimenten sobre un veler són inexplicables. Navegar és per a molts tota una filosofia de vida, i Altea és un escenari perfecte per a la pràctica de la vela.

La navegació a vela et permet arribar a racons de la localitat als quals d’una altra manera és gairebé impossible accedir. Llocs amagats, màgics que descobreixes després d’un agradable viatge amb vaixell.

Des de 1987 la vela ha estat important a Altea acollint a milers de navegants en la regata d’Hivern 200 milles A2, una competició única.

¿Com navegar a Altea?

La forma més fàcil de navegar és llogar un veler en un dels seus dos ports esportius: El Club Naútic d’Altea o el Port Esportiu Marina Greenwich, en els quals podràs trobar a més infinitat d’activitats i cursos per iniciar-te en aquest apassionant esport. Realitzar pràctiques naútiques significa gaudir del Mediterrani, de la badia d’Altea, de les seues cales, de la seua màgia i encant. Si vols endinsar-te en aquest món, fer pràctiques, cusos o simplement provar una nova experiència o divertir-te, aquestes són les empreses especialitzades en navegació a vela a Altea:

Empreses especialitzades

  • Navegaria, escola naútica homologada per la Marina Mercant i la Generalitat Valenciana des de 2001 ofereix cursos de navegació de 4 setmanes de durada per 250€; pràctiques des de 195€, lloguer de velers des de 250€/dia. (Consultar la web per més informació i preus)
  • CH Pràctiques Naútiques Professionals, escola esportiva que també ofereix pràctiques de vela des de 200€ (Consultar la web per més informació i preus)
  • Macasailor, situat en el port de Campomanes, es dedica al lloguer de vaixells i velers.
  • Altea Vela, empresa dedicada al lloguer d’embarcancions de vela des de 300€/dia, 1950€/setmana (temporada baixa).(Consultar la web per més informació i preus)
  • Rumbo Altea Charter S.L.O., empresa que es dedica al lloguer de velers, excusions i també posseis escola naútica per aprendre a navegar. Pràctiques de vela, 16h., 200€; lloguer de velers des de 170€/dia, 1.100€/setmana (temporada baixa).(Consultar la web per més informació i preus)
  • Club Naútic d’Altea, ofereixen cursos per a totes les edats de vela des de 110€ (iniciació), 125€ (perfeccionament), participació i organització de regates.(Consultar la web per més informació i preus)
  • Acadèmia Naútica Pailabot, una acadèmia naútica situada a Altea que ofereix cursos de vela, pots començar amb unes pràctiques i continuar amb la iniciació i perfeccionament.(Consultar la web per més informació i preus)
  • Iberomar Costablanca, empresa situada en la Marina Greenwich que ofereix cursos de vela d’iniciació i perfeccionament. (Consultar la web per més informació i preus)
  • Albir Marina S.L., lloguer de velers des de 190€/dia, 1.200€/setmana (temporada baixa), pràctiques 200€/16h, excursions en veler des de 220€ (temporada baixa)…(Consultar la web per més informació i preus)
  • Club Naútic Campomanes disposa també d’escola de vela per aprendre a navegar.(Consultar la web per més informació i preus)

La vela, experiència única

Si has decidit vindre a Altea per Setmana santa i ja tens la teua reserva feta en alguns dels hotels, no ho penses, gaudeix d’uns dies diferents navegant a vela i gaudint de l’entorn de la badia d’Altea. Si t’ha agradat la informació solament has de fer click sobre les empreses naútiques i ells t’informaran de tots els seus serveis i preus perquè tingues una experiència inoblidable.

Navega i diverteix-te amb una experiència única a Altea, sent la passió del mar a bord d’un veler.