Més que una pizzeria o una crepería, L’Obrador és una mescla de delícies culinàries que només es poden definir com a perfectes. L’excepcionalitat de L’Obrador es compon dels seus entrants creatius, els seus crêpesexcel·lents, perfeccionats amb ingredients interessants; dels seus innovadors plats de carn, convertits en obra d’art gràcies a l’ocupació exclusiva d’ingredients frescos del mercat. Però L’Obrador també és el prototip d’un clàssic restaurant italià que serveix delicioses pastes i postres meticulosament combinades. En resum: L’Obrador és un festí per a tots els sentits. A l’estiu, el xicotet restaurant en l’emblemàtica Plaza Tonico Ferrer en C/ Concepció 18 ofereix un típic ambient mediterrani i, a l’hivern, podran gaudir de l’ambient acollidor, repartit per les dues plantes d’aquest típic edifici antic alteano, en el qual se’ls rebrà com a reis.
Prenguen-se el temps per a absorbir l’ambient i degustar les exquísitas creacions culinàries. El patró Carlos i el seu equip tractaran dia després de dia, de convertir cadascuna de les seues visites a L’Obrador en una experiència única i inoblidable.